jp

cc

ANVR SGR Calamiteitenfonds

 

Kosten van de Japan Railpassen

Er zijn treinabonnementen van 7, 14 of 21 (aaneengesloten) dagen

Japan Rail Pass type: 2e klasse 1e klasse
7 dagen 241 311
14 dagen

366

485

21 dagen 459

622

bijgewerkt op 07-11-2022

Bovenstaande tarieven zijn onder voorbehoud, incl. 30 euro administratiekosten per pas, per persoon. 
Eventuele koerswijzigingen mogen tot 3 weken voor vertrek doorgevoerd worden (mits de exchange vouchers nog niet uitgeschreven zijn).

Reizigers die naar Japan vertrekken met een studie- of werkvisum, kunnen GEEN gebruik maken van de Japan Rail Pass.

We hebben op het moment 1 werkdag nodig voor het verwerken van uw bestelling. 

Mocht u de passen toegestuurd willen krijgen per aangetekende post, dan zijn de meerkosten € 9,-.
De vouchers zijn slechts 3 maanden geldig

Kinderen van 6-11 jaar betalen de helft. Kinderen jonger dan 6 reizen gratis, maar hebben geen recht op een stoel. Wilt u wel een stoel, koopt u dan een kinderrailpass.

Hoe kan ik de Japan Rail Pass aanschaffen?

Voor het aanvragen van de Japan Rail Pass verzoeken wij u vriendelijk het bestelformulier in te vullen. Voor het uitschrijven van de vouchers hebben wij uw eerste voor- en achternaam nodig zoals in uw paspoort.
Met vertrekdatum wordt de vertrekdatum naar Japan bedoeld, zodat we rekening kunnen houden met de uitgifte van de vouchers.

Attentie: Indien u een Japan Rail Pass heeft besteld, ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail waarin de totale kosten en eventuele ophaaldatum vermeld zijn. Heeft u binnen 2 dagen geen reactie van ons ontvangen? Check dan svp uw spam folder. Met name gebruikers van Gmail en Hotmail ondervinden dit probleem. Helaas komt het regelmatig voor dat onze e-mails in de spamfolder terecht komen.

For our English speaking customers:
If you would like to purchase a Japan Rail Pass, please download this application form and send it by e-mail to
info@tozai.nl

Ik heb de Japan Rail Pass besteld, hoe kan ik betalen?

U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling per e-mail, met de totale kosten.
Dan kunt u het totale bedrag overmaken naar Tozai Travel, ABN-AMRO IBAN NL39ABNA0541510894 of ING IBAN NL22INGB0003731020, onder vermelding van uw naam en JRP. Voor betalingen uit het buitenland heeft u tevens ons ABNAMRO BIC (Swiftcode) nodig: ABNANL2A.

Na ontvangst van uw betaling krijgt u nogmaals van ons een bevestiging per e-mail, vanaf wanneer u de vouchers op kunt halen. Indien u voor aangetekend verzenden heeft gekozen, zullen wij u informeren op welke dag wij de voucher(s) zullen versturen.

Voorwaarden

Voor Japanse reizigers:
Het is mogelijk voor reizigers met de Japanse nationaliteit om de landelijke Japan Rail Pass aan te schaffen. Regionale railpassen zijn niet te koop voor reizigers met de Japanse nationaliteit.
Voor de aanvraag moet u echter 2 documenten laten zien aan ons: 1) uw Japanse paspoort 2) het officiele document 'Overseas Residential Registration' waaruit blijkt dat u (meer dan) 10 jaar woont in Nederland. U moet minimaal 10 jaar wonen in hetzelfde land om in aanmerking te komen voor het 'Overseas Residential Registration' document. Dit document moet u bij de Japanse ambassade ophalen. Een fotokopie is niet toegestaan, u zult het 'Overseas Residential Registration' document samen met uw paspoort bij ons op kantoor moeten laten zien.

Mocht u meerdere familieleden hebben, waarvan aangetoond kan worden d.m.v het 'Overseas Residential Registration' document dat zij op hetzelfde adres wonen, kunt u dit document ook gebruiken voor de Japan Rail Pass aanvraag van de andere familieleden.
Kinderen die jonger zijn dan 12 jaar, waarvan aangetoond kan worden dat zij met de aanvrager op hetzelfde adres wonen, komen ook in aanmerking mits de aanvrager (meer dan) 10 jaar in Nederland woont.

Reizigers die (meer) dan 10 jaar gewoond hebben in de Verenigde Staten, Brazilie of Canada kunnen op vertoon van hun Permanent Resident Card een Japan Rail Pass aanvragen.

Voor meer informatie over deze voorwaarden kunt u hier (Japans) of hier (Engels) lezen.

Helaas moet ik mijn Japan reis annuleren. Kan ik een refund aanvragen voor de Japan Rail Pass exchange voucher?

Refund van een niet-ingewisselde voucher is mogelijk, de restitutie bedraagt 80%.  Restitutie wordt binnen 1 tot 2 maanden na inlevering van de voucher overgemaakt.

Indien u een Japan Rail Pass heeft besteld en betaald en voortijdig (vóór uitgifte) wilt annuleren, zijn hier ook annuleringskosten aan verbonden.