jp

cc

ANVR SGR Calamiteitenfonds

Logo Allianz Assistance


Tozai Travel werkt samen met Allianz Global Assistance. 
Wij raden u aan om gelijktijdig bij boeking van een Japan reis een reis- en annuleringsverzekering (kortlopend of doorlopend) af te sluiten. Als u deze bij Tozai Travel afsluit, hebt u er verder geen omkijken naar en mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan weet Tozai Travel exact waar u bent. De tarieven voor de verzekeringen vindt u op het aanmeldingsformulier, op het inlegvel en op de pagina "Boekingsinstructies". Het aanmeldingsformulier sturen wij ook gelijktijdig met een offerte per e-mail mee. 

Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Met eigen alarmcentrales in 36 landen wereldwijd staan ze 24 uur per dag en 7 dagen per week voor reizigers klaar. U wordt altijd geholpen in het Nederlands. Waar u ook bent. Dat is een prettig idee. 

Voor elke reiziger biedt Allianz Global Assistance een passende reis- en/of annuleringsverzekering die u helemaal op maat kunt samenstellen. Zo betaalt u dus alleen voor wat u echt nodig heeft. 

Op 1 oktober 2019 is de EU-richtlijn Verzekeringsdistributie (Insurance Distribution Directive, IDD) van kracht gegaan. De Insurance Distribution Directive (IDD) is een Europese richtlijn die regels bevat over de verkoop van verzekeringen. Deze richtlijn is per 1 juli omgezet in nationale wetgeving. Dit betekent dat de specifieke Vrijstellingsregeling van reisbureaus om reisgerelateerde verzekeringen te adviseren en te verkopen is komen te vervallen. 

N.a.v. de EU-richtlijn Verzekeringsdistributie is het voor Tozai Travel niet meer mogelijk om kortlopende verzekeringen uitschrijven met een totale premie (exclusief assurantiebelasting) van meer dan € 200 per persoon. Indien er sprake is van premiebedragen die hoger uitvallen dan € 200 per persoon, kan Tozai Travel uw contactgegevens, met uw toestemming, doorgeven aan Allianz Global Assistance om de verzekeringen direct te regelen.

Kortlopende Reisverzekering

Met onze Kortlopende Reisverzekering gaat u met een gerust en veilig gevoel op reis. Hiermee verzekert u zich voor SOS hulpverlening, Reisongevallen, Bagage en Medische kosten. Deze reisverzekering is alleen geldig gedurende de periode van de geboekte reis.

Verzekeringskaart Reisverzekering (Kortlopend)

Voorwaarden Reisverzekering (Kortlopend)

(Dubbel-Zeker) Annuleringsverzekering

In combinatie met de Reisverzekering kunt u de annuleringsverzekering afsluiten. Als u uw reis moet annuleren of voortijdig afbreken, dan krijgt u de niet-gebruikte dagen vergoed. Als u kiest voor een Dubbel-zeker Annuleringsverzekering, krijgt u niet alleen de niet-gebruikte dagen, maar 100% van uw reissom vergoed. Zelfs als u op de voorlaatste dag uw vakantie moet afbreken. 

Verzekeringskaart Annuleringsverzekering (Kortlopend)

Voorwaarden Annuleringsverzekering (Kortlopend)

Als u vaker per jaar op reis gaat, is de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering al snel de moeite waard. Naast uitstekende dekking van SOS hulpverlening, Reisongevallen, Bagage en Medische kosten, kunt u bovendien gratis gebruik maken van de Reisarts en Inentingsadvies van Allianz Global Assistance. 

Ticket Annuleringsverzekering

Boekt u liever een los ticket dan een pakketreis? Met de Ticket Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd bij noodgedwongen annulering van uw losse ticket van een vlieg-, trein, bus- of bootreis.

Verzekeringskaart Ticket Annuleringsverzekering

Voorwaarden Ticket Annuleringsverzekering

Voor meer informatie over de verzekeringen kunt u kijken op de website van Allianz Assistance.

Privacy verklaring Allianz Assistance